kokoustilat

Tule tutustumaan - ihastut!

Murikka on viihtyisä koulutus- ja kokouspaikka Tampereella, Teiskossa. Murikka sijaitsee kauniilla niemellä, Näsijärven rannalla, keskellä hämäläistä luontoa. Käytettävissä ovat myös kaikki tarvittavat oheispalvelut: ravintolat, majoitus, saunat, monipuoliset liikuntatilat ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet.

Helmi kokouspaikaksi 

piirroskartta_pieni.jpg : 43Kb


Murikka on Tampereen Teiskossa sijaitseva ainutlaatuinen koulutus- ja kokouspaikka keskellä kauneinta suomalaista luontoa. Monipuoliset, erityisesti aikuiskoulutukseen suunnitellut tilamme tarjoavat ryhdikkäät kokouspuitteet, hotellitasoisen majoituksen, houkuttelevia aktiviteettimahdollisuuksia sekä omaa rauhaa. Kaikki palvelumme löytyvät kätevästi saman katon alta - herkullisia ja monipuolisia ravintolamahdollisuuksia unohtamatta.


Lähes 40 vuoden kokemuksemme erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä sekä ihmisläheinen palveluasenteemme takaavat palvelun sujuvuuden aina tilaushetkestä tapahtuman järjestämiseen ja vieraiden hyvästelyyn asti.


Lupaamme tavallista pätevämmät puitteet kaikkiin kokoontumisiin.


Tervetuloa Murikkaan!


Suosittelemme

Vuosittainen leiri kokoaa Murikkaan toistasataa puhallinsoittajaa

Suomen Työväen Musiikkiliitto on järjestänyt Murikassa puhallinleirejä ja kapellimestarikursseja vuosittain kohta 20 vuoden ajan. Liiton toiminnanjohtaja Sanna-Mari Holma kehuu Murikan tarjoavan tapahtumalle laadukkaat puitteet. Monipuoliset tilat, hyvät majoitusratkaisut ja loistava ruoka saavat puhallinleiriläiset palaamaan Murikkaan vuosi toisensa jälkeen.
Lue lisää »


Murikan kaunis luonto ihastuttaa kansainvälisiä vieraita

Metalliliiton kansainvälinen asiantuntija Maarit Rautio järjestää Murikassa vuosittain useita tapahtumia kansainvälisille vieraille. Vieraita on ollut lähes jokaisesta maailman kolkasta – Amerikkaa, Eurooppaa, Afrikkaa ja Aasiaa myöten. Ulkomaalaisille vieraille Murikka tarjoaa eksoottisen, mutta samalla erittäin toimivan kokousympäristön.
Lue lisää »


Mukavan lähellä, mutta sopivan syrjässä – Murikka on tarjonnut ihanteellisen seminaaripaikan Pirkanmaan sairaanhoitopiirille

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin edustajat ovat kokoontuneet pari kertaa vuodessa Murikkaan johtajiston toiminta- ja taloussuunnitteluseminaariin. Lisäksi muun muassa organisaation hallitus on järjestänyt omia kokoontumisiaan Murikassa. Ihanteellinen sijainti ja toimivat kokousjärjestelyt ovat saaneet kokoustajat palaamaan tuttuun paikkaan aina uudestaan.
Lue lisää »


Adoptioperheet makujen ja muistojen matkalla Murikassa

Murikassa pidettiin Kiinasta adoptoineiden perheiden tapaaminen elokuussa 2013. Tilaisuuden järjestäjinä toimivat adoptiovanhemmat, ja tapahtumaan osallistui noin sata perhettä eri puolilta Suomea. Viikonlopun kestänyt tapaaminen sisälsi monipuolista Kiina-aiheista ohjelmaa sekä vapaa-ajanviettoa hauskanpidon ja tutustumisen merkeissä. Tilaisuuden kruunasi Murikan keittiön järjestämä makujen matka Kiinaan.
Lue lisää »


murikkaesitelataa.jpg

Palaute

Voit lähettää meille palautetta tällä lomakkeella.


Pyydä tarjous, klikkaa alla olevaa linkkiä

Tarjouspyyntö*-merkityt kohdat ovat pakollisia täytettäviä